1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Novinky
14.01.2021
Rouška s roubíkem
Konečně jsme se dostali k tomu abychom na eshopu nabídli tolik poptávanou roušku s roubíkem. Takže tady je https://www.spoutana.cz/Fetish-Rouska-s-Rou... číst celé
05.01.2021
3x Nový Jemný obojek
Do nabídky eshopu jsme zařadili několik nových obojků v jemném designu pro běžné nošení. Obojky najdete ZDE číst celé
22.11.2020
Příprava na vánoce / termíny
Do letošních vánoc zbývá prakticky už jen měsíc (opět to nějak moc rychle uteklo), a my jsme zásobeni rok od roku více. Letos jsme nějaké kategorie pr... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Získejte přehled o nejen o novinkách v sortimentu!
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Podnikatelský subjekt Marek Barnet, se sídlem Turnovského 2 Praha 10, 100 00, IČ 872 964 20, (dále jen „prodávající“ nebo „správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Získejte přehled o nejen o novinkách v sortimentu!
Měsíčně zasíláme maximálně 2 emaily
Proč my?

Nejsme jen obyčejný internetový prodejce, v našem sortimentu najdete také značné množství produktů naši vlastní výroby. Dokážeme nabídnout nejen úpravu na míru, ale zajistíme kompletní výrobu vaší vysněné BDSM “hračky”.  Na vaší objednávku se těší Marek s kolegy!

Kontakty

Spoutana.cz

Turnovského 2
Praha 10, 100 00

spoutana@gmail.com

605 725 054

© COPYRIGHT 2020 SPOUTANA.CZ
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.