1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Novinky
22.11.2020
Příprava na vánoce / termíny
Do letošních vánoc zbývá prakticky už jen měsíc (opět to nějak moc rychle uteklo), a my jsme zásobeni rok od roku více. Letos jsme nějaké kategorie pr... číst celé
03.11.2020
Sáčky na produkty
Připravili jsme pro naše zákazníky stylové sáčky s BDSM potiskem pro uskladnění pomůcek :-) Najdete je zde https://www.spoutana.cz/Sacek-na-BDSM-Pomuc... číst celé
30.10.2020
Lehký redesign webu
Nasadili jsme menší úpravy na webu které se týkají vzhledu, ale především lepšího fungování webu. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Získejte přehled o nejen o novinkách v sortimentu!
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Podnikatelský subjekt Marek Barnet, se sídlem Turnovského 2 Praha 10, 100 00, IČ 872 964 20, (dále jen „prodávající“ nebo „správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

[Recenze] Nastavitelná Ocelová Rozporka
11.09.2020
[Recenze] Nastavitelná Ocelová Rozporka
Stavitelná BDSM rozporka od Spoutana.cz patří mezi základní výbavu každého BDSM nadšence , hlavně co se imobilizace týče.  Dá se velice rychle roztáh... číst celé
Hledáme profidominy!
Hledáme profidominy!
Vážené dámy, hledáte nové subíky, pro své rozmary? Ať už hledáte finanční otroky, subíky na reálné lekce, nebo jen virtuální sluhy pro plnění Vašich p... číst celé
Zajímáš se o selfbondage?
Zajímáš se o selfbondage?
Pomoz nám vytvořit prostředí pro všechny selfbondage nadšence. Selfbondage může být vzrušující, ale stejně tak nebezpečná pokud je praktikována neopat... číst celé
Nové odběrné místo Beroun!
Nové odběrné místo Beroun!
Nabízíme nově možnost vyzvednutí objednávek v Berouně. Rozhodli jsme se tak proto abychom vyšli maximálně vstříct našim zákazníkům, kteří si chtějí zb... číst celé
Získejte přehled o nejen o novinkách v sortimentu!
Měsíčně zasíláme maximálně 2 emaily
Proč my?

Nejsme jen obyčejný internetový prodejce, v našem sortimentu najdete také značné množství produktů naši vlastní výroby. Dokážeme nabídnout nejen úpravu na míru, ale zajistíme kompletní výrobu vaší vysněné BDSM “hračky”.  Na vaší objednávku se těší Marek s kolegy!

Kontakty

Spoutana.cz

Turnovského 2
Praha 10, 100 00

spoutana@gmail.com

605 725 054

© COPYRIGHT 2020 SPOUTANA.CZ
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.