Tento web používá k poskytování služeb, a analýze návštěvnosti soubory cookies.

Máme vlastní BDSM dílnu, kde tvoříme

Zjistit více

Madam Anita z Prahy 5. Troufáš si?

Zjistit více

BDSM Půjčovna - studio u Vás doma

Zjistit více

Jací jsou naši zákaznící? Průzkum

Zjistit více

Z naší nabídky vybíráme

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 720 Kč (30 €)
skladem
naše cena 130 Kč (5 €)
skladem
naše cena 1 990 Kč (82 €)
k objednání

» Zpracování osobních údajů
Zpracování osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Osobní údaje zákazníků zpracovává podnikatelský subjekt Marek Barnet v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 - GDPR. Osobní údaje zákazníků zpracovává na základě právní povinnosti, splnění smlouvy a oprávněných zájmů.

 

1) Osobní údaje

Udělujete tímto souhlas podnikatelskému subjektu - Marek Barnet (www.spoutana.cz), se sídlem Turnovského 2, Praha 10, IČ: 8729420 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • adresa
  • e-mail
  • telefonní číslo
  • IČ, DIČ

 

2) Účel zpracování osobních údajů

Osobní údaje je nutné zpracovat za účelem splnění smluvního závazku poskytnout Vám zboží a služby, které se zákazníci rozhodli zakoupit na webovém portálu https://www.spoutana.cz. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 10 let. Zároveň jsou zpracovávány za účelem zasílání obchodních sdělení a marketingových aktivit

 

3) Souhlas se zpracováním

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje podnikatelského subjektu Marek Barnet (www.spoutana.cz)

 

4) Příjemci osobních údajů

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem. Osobní údaje zákazníků nebudou předávány žádným třetím stranám s výjimkou třetích stran, pomocí kterých zajišťujeme dodání a realizaci zboží a služeb, které si u nás objednáte. Jedná se mimo jiné o tyto:

 

  • Golemos s.r.o., IČ:05208777, se sídlem Zátkovo nábř. 448/7 České Budějovice 1
  • Česká pošta, s.p., IČ: 47114983, se sídlem Praha 1, Politických vězňů 909/4
  • FROGMAN s.r.o. IČ: 49434624 se sídlem Komenského 25, 763 02 Zlín

Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době nevyužíváme.

 

5) Práva uživatelů

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů ( www.uoou.cz )