1. Úvod
  2. Zpracování osobních údajů
Novinky
30.10.2020
Lehký redesign webu
Nasadili jsme menší úpravy na webu které se týkají vzhledu, ale především lepšího fungování webu. číst celé
21.02.2015
Boundcon 2015
Nutná registrace nejpozději do 10. 4. 2015. Zatím přihlášeno 15 lidí - podmínka pro konání je 40 lidí.   Více o Boundcon Diskuze k akci: http:... číst celé
01.09.2014
Začínáme s BDSM
Jak se zorientovat v BDSM?   BDSM praktiky můžou leckomu připadat příliš drsné až odpudivé. Na internetových stránkách se to jen hemží bolestivým po... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Získejte přehled o nejen o novinkách v sortimentu!

Máme vlastní BDSM dílnu, kde tvoříme

Zjistit více

Foto ze života Spoutaná.cz

Zjistit více

BDSM Půjčovna - studio u Vás doma

Zjistit více

Jací jsou naši zákaznící? Průzkum

Zjistit více

Z naší nabídky vybíráme

Zpracování osobních údajů
  1. Podnikatelský subjekt Marek Barnet, se sídlem Turnovského 2 Praha 10, 100 00, IČ 872 964 20, (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
    • IP adresu objednávky
    • firemní údaje - ič / dič
  2. Výše uvedené osobní údaje (všechny, nebo jejich část) je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem, evidence smlouvy, případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran, nebo komunikace na chatu. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Emailingový nástroj - ECOMAIL.CZ, s.r.o., se sídlem Na Mlejnku 764/18, Braník, 147 00 Praha 4, IČ 02762943
    • Dopravce - Česká pošta, s.p., IČ: 47114983, se sídlem Praha 1, Politických vězňů 909/4
    • Dopravce - FROGMAN s.r.o. IČ: 49434624 se sídlem Komenského 25, 763 02 Zlín
    • Chat podpora -Smartsupp.com, s.r.o. IČ: 03668681 se sídlem Milady Horákové 13, 602 00, Brno

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese spoutana@gmail.com

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky https://spoutana.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, kterou zašlete na kontaktní email správce. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

[Recenze] Nastavitelná Ocelová Rozporka
11.09.2020
[Recenze] Nastavitelná Ocelová Rozporka
Stavitelná BDSM rozporka od Spoutana.cz patří mezi základní výbavu každého BDSM nadšence , hlavně co se imobilizace týče.  Dá se velice rychle roztáh... číst celé
Hledáme profidominy!
Hledáme profidominy!
Vážené dámy, hledáte nové subíky, pro své rozmary? Ať už hledáte finanční otroky, subíky na reálné lekce, nebo jen virtuální sluhy pro plnění Vašich p... číst celé
Zajímáš se o selfbondage?
Zajímáš se o selfbondage?
Pomoz nám vytvořit prostředí pro všechny selfbondage nadšence. Selfbondage může být vzrušující, ale stejně tak nebezpečná pokud je praktikována neopat... číst celé
Nové odběrné místo Beroun!
Nové odběrné místo Beroun!
Nabízíme nově možnost vyzvednutí objednávek v Berouně. Rozhodli jsme se tak proto abychom vyšli maximálně vstříct našim zákazníkům, kteří si chtějí zb... číst celé
Získejte přehled o nejen o novinkách v sortimentu!
Měsíčně zasíláme maximálně 2 emaily
Proč my?

Nejsme jen obyčejný internetový prodejce, v našem sortimentu najdete také značné množství produktů naši vlastní výroby. Dokážeme nabídnout nejen úpravu na míru, ale zajistíme kompletní výrobu vaší vysněné BDSM “hračky”.  Na vaší objednávku se těší Marek s kolegy!

Kontakty

Spoutana.cz

Turnovského 2
Praha 10, 100 00

spoutana@gmail.com

605 725 054

© COPYRIGHT 2020 SPOUTANA.CZ
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.